Leaseprof

De LeaseProf Service Centers zijn een landelijk netwerk van samenwerkende BOVAG autobedrijven voor onderhoud en reparatie aan leaseauto's. LeaseProf Service Centers is een keurmerk. Dit keurmerk is verpakt in een samenwerkingsvorm met autobedrijven. Vanuit een centrale organisatie coördineert LeaseProf de landelijk gemaakte afspraken met leasemaatschappijen en fleetowners. Vanuit het landelijk netwerk van autobedrijven betreden de deelnemende autobedrijven de zakelijke markt op een professionele en servicegerichte wijze. Deelnemers behouden haar eigen identiteit, hebben mogelijkheden mee te doen aan programma’s tot marge/rendement verbetering en worden door LeaseProf ondersteund in haar ondernemerschap.

LeaseProf maakt werkafspraken met fleetowners en leasemaatschappijen met betrekking tot reparatie, onderhoud en banden. Om de service en kwaliteit landelijk te kunnen waarborgen, werken alle LeaseProf Service Centers op een eenduidige wijze. Deze gecertificeerde autobedrijven kunnen aan de zakelijke autogebruikers een goede bijdrage leveren met betrekking tot service, efficiency, kwaliteit van dienstverlening en kostenbesparing.

“Vakkundig en naar volle tevredenheid worden geholpen op het moment dat onderhoud of reparatie noodzakelijk is”. Dit lijkt eenvoudig maar niets is minder waar. LeaseProf heeft de focus op de diversiteit van autogebruik, veranderende technische systemen en de wensen van leasemaatschappijen en de zakelijke rijder. En dit doen we met de ondersteuning van mensen, middelen en garageconcepten van Alliance Automotive Groep Benelux (AAGB).

Meer weten over Leaseprof? Ga naar https://www.leaseprof.nl/ voor meer informatie!